sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Tästä kaikki sai alkunsa.....

Vuonna 2015, aloimme etsiä perheeseemme koiraa..... Koiraa, joka soveltuisi niin äidin kuin tyttärenkin harrastamiseen. Hyvän ystäväni kautta saimme mahdollisuuden tutustua rotuun Bordercollie. Saimme ystäväni kautta mahdollisuuden seurata läheltä bordercollien sielunelämää. Näimme sen loppumattoman työinnon niin tottelevaisuuskoulutuksen, Pk-lajien että paimentamisen parissa. Sen työinto, miellyttämisen halu ja näppärä koko oli se joka sai meidät vakuuttumaan siitä, että tuo rotu olisi se jonka haluaisimme.

Pennun etsintä alkoi vuonna 2015. Löysimme kasvattajan ja jäimme odottamaan pentuja. Ikäväksemme astutus ei onnistunut ja pentuetta ei syntynyt. Mietimme hetken mitä tehdä, kunnes päädyimme tuonti pentuun...... Tiesimme riskit....... Mutta, koska kokemus tuontikoirasta oli ollut positiivinen toisen rodun kanssa, päätimme ottaa tietoisen riskin.

Niinpä 23.10.16 Meille muutti Unkarista, Pyry-poika, 9 viikon ikäisenä :-)

 Pyry on tasapainoisen oloinen pentu. Se on energinen ja rohkea, sille ei ole tullut eteen vielä asioita joita se pelkäisi. Kodin äänet eivät sitä hätkäytä. Autossa matkustamisesta se nauttii. Tällä hetkellä olemme sitä mieltä, että sen riskin minkä me päätimme ottaa tuontipennun suhteen, KANNATTI. Meille, on ensisijaisen tärkeää koiran LUONNE ja terveys. Terveydestä emme tässä vaiheessa pysty vielä mitään sanomaan, mutta LUONNE, se on täyttä KULTAA!

Aika näyttää mikä ja minkälainen tästä pikku-miehestä kasvaa. Mutta toivomme, että saamme siitä pitkäksi aikaan rakkaan ystävän ja perheenjäsenen, harrastuskaveria unohtamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti